Inaktiv platsannons

Sjukgymnast till SATS i Göteborg!

Om tjänsten

SATS verksamhet inom sjukgymnastik växer och i början av 2020 öppnar vi äntligen i Göteborg! Därav söker vi nu flera drivna kollegor som vill bli en del av vårt team.

Varför sjukgymnast på SATS?

På SATS arbetar vi med privatfinansierad rehabilitering i bästa tänkbara träningsmiljö. Kunderna är arbetande- och tränande människor med stora krav på sin funktion och söker nästan uteslutande för besvär med rörelse- och stödjeorganen. De flesta vill fortsätta träna under- och efter rehabiliteringen och har därför höga förväntningar på tjänsten. Vi möter dagligen allt ifrån postoperativa kunder till kunder med diffusa besvär som bara uppkommer vid utmanande träning.

Ungefär hälften av kunderna kommer via partners bland försäkringsbolagen medan resten utgörs av SATS-medlemmar.

Mot bakgrund av de höga krav våra kunder ställer bör du vara säker på undersökningsmetodik och manuellt handlag samt ha en god analytisk förmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Som sjukgymnast/fysioterapeut på SATS har du tillgång till all träningsutrustning du kan tänkas behöva. Våra anställda har en mycket hög kunskapsnivå vad gäller träningsrehabilitering med hjälp av fria vikter som skivstänger, kettlebells, dragapparater och annan gymutrustning. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling såväl på gruppnivå som på individnivå. Möjlighet till specialisering inom idrottsmedicin finns.

Vi har som ambition att vara det självklara valet vid behandling av motions- och idrottsskador samt muskuloskeletala besvär. Vi hoppas du vill vara med och skapa förutsättningar för detta. Dina närmaste arbetskamrater, förutom sjukgymnast-/fysioterapeutkollegorna, blir personliga tränare, instruktörer och övriga SATS-anställda som arbetar med träning och kundservice på centret.  

Vi söker dig som:
-Har gedigna erfarenheter av regelbunden träning/idrottande och styrketräning.
-Har en kunskapsprofil med OMT, ortopedi och idrottsmedicin.
-Gillar att ta ansvar och arbeta självständigt inom verksamhetens ramar.
-Tidigare arbete inom öppenvården, med bedömning och behandling av muskuloskeletala besvär, ses som meriterande.

Låter det som någonting för dig?

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via länken nedan senast den 31;a december. Bifoga kopia av din legitimation från socialstyrelsen. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.  Läs mer om sjukgymnastik på SATS, och hur det är att arbeta inom den privata sjukvården på

Har du några frågor kring tjänsten kan du vända dig till;

Dennis Schirmer, Rehabchef SATS Sverige.

, 070-867 24 62

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Sjukgymnast, Fysioterapeut, Fysioterapi, Idrottsmedicin, OMT, Primärvård, Privat sjukvård 

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis