Inaktiv platsannons

Teamorienterad och noggrann laboratorieassistent i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Laboratorieassistent

Är du en noggrann person som gillar att skapa resultat tillsammans med andra? Då kanske detta är din nya utmaning! Nu söker vi en laboratorieassistent till ett av världens största pappersbruk. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I rollen som laboratorieassistent hos oss kommer ditt fokus att ligga på utförande och rapportering av analyser inom processvatten samt papper och massa.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat provtagning samt analys och rapportering av prover för löpande kontroll av process, kvalitet och miljö men även i samband med problemlösning och försökskörningar.

Tjänsten är placerad vid SCA Ortviken i Sundsvall som är ett av världens största tryckpappersbruk i ständig utveckling. Vi erbjuder högkvalitativa bestrukna och obestrukna produkter producerade på färsk gran från Norrlands skogar.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är noggrann, har hög servicenivå samt god samarbetsförmåga. Eftersom laboratoriet har många kontaktytor så vill vi gärna att du är utåtriktad. Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift då du kommer att uppdatera och utföra ändringar i dokumentation som används i arbetet vid något av laboratoriets arbetsområden.

Du har som lägst en treårig gymnasieutbildning med inriktning natur, teknik eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från laborativt arbete inom processindustrin.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Du kommer att jobba i ett team med engagerande kollegor.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis