Inaktiv platsannons

Energirik gruppchef till Business Services i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Energirik gruppchef till Business Services

Dygnet runt, året runt skapar SCA högsta möjliga värden i och från den svenska skogen till kunder runt om i världen. För att lyckas är den ekonomiska pulsen genom företaget helt avgörande. Den måste vara pålitlig, vältrimmad och i ständig utveckling. På SCA Business Services är vi idag dryga 20-talet medarbetare som med kunden i fokus levererar administrativ professionalitet. Men vi behöver bli fler. Just nu söker vi en gruppchef som vill ta plats i vårt flöde av energi och handlingskraft.
Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Är du den där ekonomen som älskar ledarskap? Som inspirerar och vill lyfta både individer och grupper till nya höjder? På Business Services tillhandahåller vi service till våra affärsområden inom kund respektive leverantörsprocesserna inklusive betalningar samt inom redovisnings- och bokslutsprocessen. Du ansvarar för att såväl individerna som din grupp når sina mål och ständigt utvecklar sig och verksamheten. Att jobba med högt driv och kontinuerliga förbättringar är en del av din personlighet. Du har kontakter med kunderna ute på SCAs affärsområden, koncernstaben, revisorer och rapporterar direkt till chefen för SCA Business Services.

Vem är du?

Vi söker dig som är ekonom med examen från högskola eller universitet och har minst 5 års erfarenhet från ledande befattning inom ekonomi- eller finansavdelning. Tjänsten kräver att du är intresserad av effektiva processer och modern teknologi samt är en van användare av Officepaketet. Du har också lätt för att kommunicera på såväl engelska som svenska, både i tal och i skrift.
Du är en kommunikativ, naturlig ledare som sätter laget framför jaget och du drivs av att se människor och verksamheter utvecklas.
Självklart ställer du dig bakom SCAs kärnvärden Ansvar, Högklassighet och Respekt.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Här välkomnas du till trevliga och glada kollegor där ett gott skratt alltid ligger nära till hands, nya fräscha lokaler med öppet landskap samt goda kommunikationsmöjligheter då kontoret är lokaliserat i centrala Sundsvall.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

24-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis