Inaktiv platsannons

Scania Sverige söker Servicemarknadssäljare / Servicesäljare till Helsingborg - region Syd

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi har ett stort behov av att utveckla vår serviceaffär och som en del i detta söker vi nu en Servicemarknadssäljare till Helsingborg. 

Servicemarknadsäljarens huvudsakliga ansvar är att proaktivt marknadsföra och sälja Scanias alla tjänster och produkter. Du ansvarar även för att uppfylla affärsmässiga samt finansiella mål och därigenom bidra till Scanias lönsamma tillväxt. 

Uppdrag
Rollen kommer att fokusera på oexploaterad potential hos kunder med fordon i drift och det innebär att kontakta kunder där fordonet redan har sålts. Exempel på uppgifter där servicemarknadssäljaren kan göra en insats:

  • där avtal ej sålts tillsammans med fordon eller vid förnyande av avtal t.ex Förarutbildning eller Fleet Management
  • kunder med egen verkstad där det finns potential att tillhandahålla reservdelar eller överta verkstadsaktiviteter
  • fordonskontroller av myndigheter
  • ägarbyte för fordon

Att fokusera på kunden, förstå och omvandla deras behov till värdeskapande lösningar samt att upprätthålla en positiv märkesimage är också viktiga aspekter i rollen. Bidra till att identifiera potentiella kunder och skapa försäljningsmöjligheter där Scania kan ge värde till kunden och vara lönsamma.

Din profil
Vi vill att du har erfarenhet från säljande arbete och/eller kundbearbetning. En fördel är om du har kännedom om vårt produktutbud och om våra tjänster. Du är van att arbeta självständigt såväl som i grupp och du har en hög social kompetens. Körkortsbehörighet minst B, gärna CDE.

Vi erbjuder
En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania. 

Vid frågor angående tjänsten kontakta Mirza Jusupovic, Servicechef tfn 010 – 706 67 22

Välkommen med din ansökan. Intervjuer kan komma ske under ansökningsperioden. Sök senast den 2019-11-07. 

About the job
  • Title: Scania Sverige söker Servicemarknadssäljare / Servicesäljare till Helsingborg - region Syd
  • Business area: Service Market
  • Country: Sweden
  • City: Helsingborg
  • Last application date: 2019-11-07
  • Job Id: 20193935
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis