Inaktiv platsannons

Global Beredare MPBE, Buss i Sodertalje

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania är ett av världsledande företag i hållbara transportlösningar inom tungfordons industrin. Vi befinner oss nu i en fas där tekniken måste anpassas efter de utmaningar som vi ställs inför globalt. Just nu pågår spännande produktutveckling som ska förstärka Scanias position i arbetet med hållbarhet såväl på lastbil som på buss. Till detta spännande uppdrag behöver vi förstärka vår grupp med rätt person som kan säkerställa att kommande produktuppdateringar introduceras på bästa möjliga sätt.

Om tjänsten

Dina huvuduppgifter som global beredare på buss är att omvandla information om produktändringar från R&D:s system OAS till systemet för uppbyggnad av monteringsinstruktioner MONA Assembly. Utöver det ansvarar du för att förvalta de globala monteringsinstruktionerna och jobba med eventuella justeringar som kan efterfrågas från lokal produktionsteknik. Monteringsinstruktionerna ska avspegla produktionsflöde på slutmonteringarna vilket innebär att du under beredningen alltid behöver förhålla dig till den globala monterings sekvensen SAMS. Den slutgiltiga leveransen till våran kund som är lokal produktionsteknik är en monteringsstruktur som innehåller information om alla artiklar som ska monteras på varje specifik buss som tillverkas i Sverige, Polen och Brasilien. Uppgiften innebär ett nära samarbete med grupper som lokal produktionsteknik, global processteknik, projektledning, produktsamordning på R&D och även R&D designer vid detaljdiskussioner om produktändringen.

Avdelningen består av tolv personer uppdelat på två grupper, den ena gruppen jobbar med processtekniska frågor och den andra med global struktur beredning och dess förvaltning där du kommer att jobba. Vi har även nära samarbete med kollegor som jobbar med projektledning.

Din profil

Vi söker dig som är teknikintresserad och vill vara med och bidra i framtagningen och implementeringen av nya produktlösningar till våra slutmonteringar i Sverige, Polen och Brasilien. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller att du har klarad Scania Teknikerutbildning. God datavana är ett krav då det kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg. Tidigare erfarenhet av liknande arbete och ritningsläsning är meriterande. Då vi jobbar tvärfunktionellt är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Eftersom tjänsten innebär framtagning av globala monteringsinstruktioner är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig att vara del av ett världskänt företag som strävar efter att ligga i framkant med teknikutveckling inom tungfordonsindustrin. Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare information
Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten?
Kontakta Nenad Momic (Gruppchef), 08-553 708 33.

Din ansökan
Din ansökan skall innehålla personligt brev, CV samt betygskopior. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt under ansökningsperioden.
Vi behöver din ansökan senast den 2019-11-03.  JobID: 20193848.

About the job
  • Title: Global Beredare MPBE, Buss
  • Business area: Production
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2019-11-03
  • Job Id: 20193848
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Publicerad den

27-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis