Inaktiv platsannons

TIG svetsare i Trollhättan

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Erfaren TIG svetsare


Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Till Siemens i Trollhättan söker vi nu en erfaren TIG svetsare!

Du kommer ingå i en svetsande avdelning på ca tjugo personer med blandad åldersfördelning och stor kompetens inom TIG svetsning i nickelbaslegeringar. Arbetet innebär 2-skift.

Utmaningen:

  • Att tillsammans med övriga i teamet bidra till en säker arbetsplats med hög kvalité samt en effektiv produktion ställer höga krav på våra medarbetare.


Vem är du?

  • Vi tror att du är ansvarstagande, vän av ordning och reda samt en driven person. 

  • Flerårig erfarenhet från TIG svetsning är ett krav, har du dessutom erfarenhet av TIG svetsning i nickelbaslegeringar är det meriterande. 

  • Hälsa och säkerhet står högt i vår prioritering och likaså kvalité på det arbete vi lämnar vidare till nästa kund i kedjan. 

  • Tala samt läsa svenska flytande är ett krav. Annonsen avser två platser.


Ansökan

Tveka inte – skicka in din ansökan via , id nr 181847 senast 31 oktober.

Publicerad den

24-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis