Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör i Finspång

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten


Utvecklingsingenjör – Service, Modernizations & Upgrades


Vill du göra världen till en bättre plats?

Vi jobbar aktivt med att minska våra turbiners miljöpåverkan genom att hitta nya sätt för att öka användningen av förnybara bränslen som vätgas och effektivisera driften för att minska utsläppen av koldioxid och kväveoxider. Genom att skapa hållbara energilösningar, utveckla nya tekniker och smarta industrier gör vi verklighet av att skapa en mer hållbar värld.

Med den växande marknaden måste vi ständigt hålla oss uppdaterade och vårt mål är att utveckla och förädla uppgraderingsprodukter till våra kunders gasturbiner för att öka dess uteffekt, verkningsgrad och tillgänglighet. På vår avdelning utvecklar vi just sådana produkter som gör detta möjligt.  

Därför söker vi nu dig som vill få en ny utmaning med tekniskt djup och arbeta med ny teknik, du som vill sätta tänderna i våra utmaningar och få en inblick i våra kunders verklighet. Här blir du en del i ett team på 9 personer där vår vardag blandas med massa skratt, ibland frustration men där vi framförallt hjälps år för att göra världen lite bättre.


Utmaningen

Som utvecklingsingenjör hos oss är du mer i våra utvecklingsprojekt och driver tekniska förstudier. Du kommer arbeta med utvecklingen och förbättringar av både små som stora uppgraderingsprodukter till våra gasturbiner och paketera dem till ett säljbart format. Du har också ett tätt samarbetar med våra andra avdelningar från olika teknikområden för att koordinera arbetet i utvecklingsprojekten för en enhetlig leverans till kund. Vidare har du en stödjande funktion till våra applikationsingenjörer där du stöttar med tekniska förtydliganden vid leveransprojekt. Du följer sedan upp nya uppgraderingsprodukter och utvärderar dem vid första leverans.


Vem är du?

Du har en kandidatexamen eller magisterexamen inom relaterat teknikområde eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har ett stort intresse för teknik med strävan att lära dig mer. Du har erfarenhet av att arbeta eller arbetat inom energibranschen, processindustrin eller annan industriell verksamhet med olika processystem, fördelaktigt inom exempelvis smörjolja, bränslesystem eller mekaniska kring system.

Som kommunikatör är du lysande och känner dig säker i både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Du är en problemlösare som arbetar proaktivt och sporras av att anta utmaningar som kan uppkomma i nya projekt. Kan utan problem hantera och strukturera ditt arbete och har en god planeringsförmåga. Som person är du flexibel med en hög grad av integritet där du känner dig bekväm att både arbeta självständigt och i grupp.

Kan du se dig själv lära, växa och lyckas i denna spännande position? I så fall vill vi träffa dig.

Varför ska du jobba hos oss?

Siemens ång- och gasturbiner ger världen värme och ljus!

Siemens är idag ett av världens största företag inom hälsovård, energi och industri. Tillsammans är vi ca 370 000 nyfikna och kompetenta personer i över 190 länder som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Läs gärna mer på Siemens.se.

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som med sina ca 2 500 medarbetare tillverkar ång- och gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme. De egna turbinerna utgör hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. För dig som slutkonsument innebär våra produkter bland annat lagad mat, varma duschar och tända lampor!


Ansökan

Tveka inte – skicka in din ansökan via , id nr 182970 senast 2019-11-20.

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Finspång
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis