Inaktiv platsannons

Gruppchef Kalkyl Stora Projekt - Stockholm

Om tjänstenVill du utveckla kalkylgruppen inom Stora Projekt?


Region Stora Projekt Stockholm är en av två regioner inom Skanska Sverige som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. Vi bygger broar, tunnlar samt väg- och järnväg. Exempel på våra stora projekt är Slussen, Förbifart Stockholm, utbyggnad av järnväg i Sundbyberg.

Regionen består av två anläggningsavdelningar samt två infrastrukturdistrikt.
Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden mellan 100 Mkr och 3 Mdkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

Under de närmsta åren ser vi en kraftig marknadstillväxt . Där vi vill vara med och spela en nyckelroll.

Kalkylgruppens uppgift är att erbjuda specialiserade kalkyltjänster inom anbuds- och projektekonomiarbetet. Kalkyl har genom sitt arbete en stor möjlighet att påverka såväl omsättning och lönsamheten i projekten. Det som kännetecknar oss är att vi har en stark koppling till ledorden effektivitet, ansvar och entreprenörskap.

Gruppchef som räknar med framgång

Som gruppchef Kalkyl är du ansvarig för regionens kalkylingenjörer vilket innebär en långsiktig utveckling av gruppen och dess medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att planera den dagliga verksamheten för kalkylavdelningen, resursplanering, stöd för kalkylingenjörerna, ansvara för slutgenomgångar tillsammans med regionens distrikts- och projektchefer.

Du kommer även att arbeta med produktionskalkyler och ansvara för uppföljning av anbudsprojekten. Som gruppchef kalkyl arbetar du inte enbart med att kalkylera, utan framförallt med att hålla ihop marknads- och anbudsarbetet inom regionen.

I ditt uppdrag ingår att strukturera regionens marknadsarbete så att vi säkerställer att vi har rätt affärer i pipeline och rätt orderingång i nära samarbete med avdelningarna och distrikten.

Du ansvarar dessutom för rapportering och uppföljning av enhetens arbete samt ingår i Skanska Sveriges kalkylchefsgrupp som hanterar frågor inom anbud och projektekonomi. Målet är att skapa ett gemensamt och effektivt arbetssätt med de bästa verktygen, som ständigt förbättras och utvecklas. Att skapa förutsättningar för att attrahera de bästa kalkylmedarbetarna är också högprioriterat.

Placeringsort: Stockholm.

En värderingsstyrd och engagerad ledare

Du lever enligt Skanskas värderingar och brinner för att leda andra. Du är en trygg ledare som får dina medarbetare att trivas och nå sin fulla potential. Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Du har bred erfarenhet från projekt, i synnerhet inom anläggning och infrastruktur och det är meriterande om du har arbetat med kalkyl- och eller anbudsarbete, inköpsarbete eller i en liknande specialiserad roll.
Du har erfarenhet från att leda medarbetare. Du har vana av att arbeta i enlighet med gemensamma arbetssätt och att ses som en förebild. Det är viktigt att du har en positiv inställning till samt erfarenhet av förändringsarbete och du verkar aktivt för ökad öppenhet och ökad samverkan. Produktionserfarenhet är meriterande.

Vill du bygga ett bättre samhälle?

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. För att göra det behöver vi hela tiden fler ambitiösa medarbetare som liksom vi brinner för att göra samhället koldioxidneutralt och en samhällsutveckling som ger alla bra livsvillkor, oavsett var man bor. Om du är bra på det du gör och delar våra värderingar så hoppas vi att du vill bygga ett bättre samhälle med oss.
Skanska är ett stort och internationellt företag. Det ger dig som jobbar här goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.
Vi vill se dig utvecklas. Därför erbjuder vi en rad utvecklingsredskap som syftar till att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär, oavsett var hos oss du ser dig själv i framtiden.

Ansök idag

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan senast 17 november 2019.
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mats Lindahl, 010-448 82 13 alternativt HR-Partner Dominique Bjöör, 010-449 04 33.

Välkommen till Skanska!


Additional Information
Statements

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis