Inaktiv platsannons

Arbetsledare Bergmaterial - Stockholm

Om tjänsten

 

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

   

På Region Asfalt och Bergmaterial Öst är vi ca. 200 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.  

      

Till våra bergtäkter i Stockholmsområdet söker vi nu

 

Drivande, initiativtagande och pålitlig arbetsledare

 

Som arbetsledare arbetar du nära produktionscheferna och stöttar i både praktiska och administrativa frågor gällande planering, ledning och styrning av den dagliga driften av verksamheten. Du kommer att arbeta med inköp av material och tjänster, planering av underentreprenörers arbete, planering av losshållning samt med kontinuerlig uppföljning av produktionen, bl.a. dagbokshantering. Stort fokus ligger på säkerheten och det är ditt ansvar att säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

      

Andra uppgifter i rollen kan vara:

  • Delta i och/eller hålla uppstartsmöten, säkerhets- och etikstop, skyddsronder samt hålla introduktioner för underleverantörer
  • Vara ställföreträdande för PC vid sprängning

  • Medverka vid faktainsamling inför samt vid upprättande av miljörapporter

  • Vara delaktig i att förbereda, delta och följa aktiviteter vid tillsynsbesök.

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan styrning av arbete i täkterna och mer administrativa sysslor. Du kommer att arbeta vid flera av krossanläggningarna i Stockholmsområdet, vilket innebär en del bilkörning mellan anläggningarna.

   

Du är en driftig lagspelare med stort hjärta!

 

Du som passar som arbetsledare hos oss är en trygg, positiv och företagsam person. Planering och struktur tillhör dina styrkor samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

    

Du har ett tydligt ledarskap och har lätt för att skapa förtroende. Genom ditt driv och engagemang skapar du säkra och trivsamma arbetsplatser och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus. 

 

Du har också:

  • Erfarenhet från liknande arbetsledande roll, helst inom krossning, losshållning, anläggningsarbete eller annan bergshantering

  • Eftergymnasial utbildning – alternativt relevant erfarenhet som gett kunskap inom produktionsteknik, ekonomi, planering och uppföljning

  • Erfarenhet av styrning, planering och uppföljning av underentreprenörer

  • God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet

  • Svenska som arbetsspråk

  • Körkort samt tillgång till egen bil, vilket är ett krav i tjänsten.

Ansök senast 17 november eller varför inte redan idag!

 

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Johan Löw på 010-449 01 76.

    

Välkommen till Skanska!

  

Additional Information
Statements

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis