Inaktiv platsannons

Distriktschef Betong - Stockholm/Uppsala

Skanska Industrial...   Vi omorganiserar nu vår verksamhet inom region Betong och etablerar tre distrikt: Norr, Mitt och Syd. Distrikten kommer att ansvara för förs...

Om tjänsten

Skanska Industrial S

 

Vi omorganiserar nu vår verksamhet inom region Betong och etablerar tre distrikt: Norr, Mitt och Syd. Distrikten kommer att ansvara för försäljning och produktion inom sitt område. Helheten styrs fortsatt på nationell basis.

 

Vi är en expansiv betongproducent med 150 medarbetare och betongfabriker över hela landet. Verksamheten består av tillverkning, pumpning och försäljning av betong samt teknisk rådgivning.

 
Till vårt nya distrikt Mitt, som omfattar Stockholm och Uppsala, söker vi nu


En ledare med fokus på affärer och utveckling

 

Som distriktschef förväntas du leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Genom ett värderingsstyrt och nära ledarskap skapar du rätt förutsättningar för dina medarbetare att lyckas och växa – du bygger lyckosamma team och en hållbar kultur. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och i ditt personalansvar ingår att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.

 

Ditt uppdrag som distriktschef är i huvudsak att:

  • Ansvara för att distriktet når sina mål enligt överenskommen affärsplan

  • Ansvara för distriktets ekonomiska resultat med tydligt fokus på lönsamhet

  • Etablera och utveckla kund- och intresserelationer
  • Stärka och utveckla konkurrenskraft i existerande marknad
  • Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter i distriktet
  • Säkerställa att distriktet presterar genom hela processen från marknad/sälj/anbud till överlämnade//färdigställande/garanti

  • Ansvara för distriktets arbete med arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet. 

Ditt geografiska ansvarsområde Mitt omfattar Uppsala och Stockholm. Din placeringsort kommer vara inom denna geografi. Du rapporterar till regionchef Betong, och sitter med i regionens ledningsgrupp. Därmed är du en nyckelspelare i den strategiska utvecklingen inom regionen.

 
Du leder med fokus på värderingar och resultat
 

Den person vi söker har verkat som chef i Skanska under flera år, alternativt har du motsvarande erfarenhet i chefsbefattning från liknande företag inom tillverkning. Du är en trygg ledare som arbetar nära ditt team och som är bra på att stötta och utveckla både individer och grupper. Du utvecklar verksamhetens potential genom att tydligt kommunicera mål och leda genom dina medarbetare.

 

Att göra affärer ligger dig varmt om hjärtat och med din kunskap och förståelse för betong som produkt brinner du för utveckling av produkten, givetvis med fokus på miljö och hållbarhet.

 

Som person är du drivande, engagerad och resultatfokuserad. Du tror på kommunikation och samarbete och har ett starkt engagemang för verksamheten och dess utveckling.


Vi behöver din ansökan senast 7 november!

Men vänta inte med att söka, utan ta chansen till din nya utmaning redan i dag. Vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis