Inaktiv platsannons

Bolagsansvarig redovisningsekonom till gruppen Fastighetsredovisning – Stockholm

Bolagsansvarig redovisningsekonom till gruppen Fastighetsredovisning –... Skanska Sveriges Ekonomiavdelning ansvarar för att kvalitetssäkra och konsolidera den...

Om tjänsten

Bolagsansvarig redovisningsekonom till gruppen Fastighetsredovisning – Stockholm


Skanska Sveriges Ekonomiavdelning ansvarar för att kvalitetssäkra och konsolidera den legala redovisningen och rapporteringen till Skanska AB och ledningen. Vi har kunskap, kan utbilda och ge instruktioner inom skatt och redovisning samt arbetar för enhetlighet inom BU Sweden. Vår vision är ”En Ekonomifunktion i världsklass”. På ekonomi-avdelningen är vi cirka 60 medarbetare och totalt inom ekonomifunktionen inom Skanska Sverige AB är vi mer än 200 medarbetare.


Affärsintresserad redovisningsekonom sökes!


Nu söker vi dig som vill arbeta med fastighetsredovisning. Du kommer att vara ansvarig för egna bolag där du kommer att arbeta med såväl löpande redovisning som uppföljning i syfte att säkerställa en korrekt legal redovisning. Du bidrar även till att etablera goda processer och rutiner för att säkerställa en redovisning av hög kvalité.


I rollen ingår även:

  • Avstämning av månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Att göra moms- och inkomstdeklaration
  • Ansvara för att ta fram årsredovisning
  • Arbete kring försäljning av bolag

Du ingår i gruppen Fastighetsredovisning och vi arbetar inom Skanska Sveriges kommersiella fastighets- och bostadsutveckling. Gruppen är en del av Skanska Sveriges ekonomiavdelning och består av totalt 15 personer. Vi arbetar processorienterat och i team så du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor.


Med din noggrannhet och uthållighet skapar vi resultat


Vi tror att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning där du självständigt har varit ansvarig för bolag. Du har ett starkt intresse och ett engagemang för redovisning med målsättningen att fortsätta utvecklas inom området. För oss är det viktigt att leverera med kvalitet och vi värdesätter din noggrannhet. Du kommer att ha många kontaktpunkter i bolaget därför uppskattar vi din samarbetsförmåga. Om du kan fastighetsredovisning är det meriterande.


Vi vill lära känna dig


Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev senast den 24 november. Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Izabela Kupicz på 010- 448 78 49


Additional Information
Statements

Publicerad den

24-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis