Inaktiv platsannons

Arbetsledare Schakt & Transport - Malmö

Arbetsledare till Schakt & Transport i Malmö Skanska är ett av världens största byggföretag med... värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora...

Om tjänsten

Arbetsledare till Schakt & Transport i Malmö


Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid.


Region Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Schakt & Transport, som är ett distrikt inom Väg och Anläggning Syd, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vi behöver förstärka vår organisation med en arbetsledare till vår verkstad i Malmö.


På Skanska jobbar vi som ett team där du omges av erfarna kollegor där vi delar ett gemensamt mål; skapa lösningar som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi roligt på vägen dit!


Drivande, initiativtagande och pålitlig arbetsledare


Som arbetsledare jobbar med ordermottagning samt löpande planering och prioritering av verkstadsuppdrag samt service. Du har som arbetsledare ett sammanhållande ansvar över reparationer och service på entreprenadmaskinerna och koordinerar detta med återförsäljare och deras verkstäder. Eftersom vi har en strävan efter att jobba smartare så jobbar du också med löpande förbättringsarbete på verkstaden. Det är också viktigt med en tät dialog och samarbete med transportledarna om pågående och kommande reparationer och det är du som arbetsledare som ansvarar för detta.


I din roll som arbetsledare leder och fördelar du arbetet på verkstaden och du genomför även utvecklingssamtal med de övriga medarbetarna på verkstaden.


Gillar du teknik och har en fingertoppskänsla för service?


Då är detta rollen för dig!


Som person är du drivande, positiv och relationsskapande. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor. 


Som person har du hög integritet och håller alltid vad du lovar och är bra på att se nya lösningar och perspektiv. Vidare värdesätter du vårt arbete inom etik, säkerhet, mångfald och miljö och ser dessa som verktyg för att skapa framgång och vara den samhällsbyggare vi vill vara!


Vi önskar att du har gymnasie- eller YTH utbildning med teknisk inriktning alternativt motsvarande erfarenhet gärna från uthyrnings -, bygg- och anläggningsbranschen eller från fordonsbranschen. Du har erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal och ekonomi. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.


Ansök senast 22 november 2019 – eller varför inte redan i dag?


Du söker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev.


Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Johan Strandmark, 010-448 00 92.


Välkommen till Skanska!
Additional Information
Statements

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis