Inaktiv platsannons

Projektingenjör Ekonomi Väg och anläggning – Katrineholm

  Projektingenjör Ekonomi Väg och anläggning –...   På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, anläggning-, och energiprojekt åt näringsliv, stat och kommun....

Om tjänsten

 

Projektingenjör Ekonomi Väg och anläggning – Katrineholm

 

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, anläggning-, och energiprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland samt Uppsala/Gävleborg

 

Vi söker nu en projektingenjör med fokus på ekonomi till vår verksamhet i Sörmland.

 

Vi behöver nästa spelare till vårt team!


Vår verksamhet i Sörmland är nu i behov av att stärka upp teamet med en projektingenjör som kommer lägga stort fokus på ekonomi och affärer. Det är en viktig roll där du bidrar till att våra projekt kan ligga i framkant. Du verkar för distriktets verksamhetsutveckling.
Inom ramarna för rollen så innefattas även frågor rörande:

 

- Kvalitets-, arbetsmiljö och miljöarbete
- Kalkyl- och förändringsarbete
- Kontraktsadministration
- Säkerhet
- Produktivitetsutveckling

 

Rollen som projektingenjör innebär att du jobbar nära projektchef och/eller produktionschef och stöttar dessa i varje steg i projekten. Du sitter med i projektets alla olika skeden och säkerställer bland annat kvalité och ekonomiarbetet. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår personal ute i produktionen. Du driver förbättringsarbeten och ger verksamheten rätt förutsättningar för att uppfylla de krav som ställs.

 

Har du ett öga för affärer och sinne för siffror?


Vi söker en medarbetare som är strukturerad och brinner för leverans och kvalitet! Du gillar detaljer och vill arbeta i en roll där noggrannhet och analytisk förmåga är en viktig del av vardagen. Du har ett affärsmannaskap och drivs av att driva lönsamhetsfrågor.

 

För att lyckas som projektingenjör så bör du ha relevant utbildning, samt några års erfarenhet av en liknande roll. Det är meriterande med erfarenhet av planeringsarbete från byggproduktion, men du kan också suttit med liknande arbetsuppgifter i andra branscher.


Det krävs att du är flexibel och strukturerad som person då rollen innebär varierande arbetsuppgifter. Eftersom du har kontakt med både vår egen personal, underentreprenörer och våra kunder så krävs lyhördhet och god kommunikationsförmåga. Du kommer i din roll att verka i hela distriktet.

 

Ansök senast 15 november

 

Ansök genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Publicerad den

30-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Katrineholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Katrineholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis