Inaktiv platsannons

INTERN ANNONS- Renoveringsspecialist i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Drivs du av att utveckla befintlig och ny dryckesteknik genom innovation och med ett kommersiellt tänk tillsammans med teamet i Vårby? Kundservice och dryckesteknik har idag ca 70 anställda runt om i landet, varav de team du kommer tillhöra innefattar åtta personer.  Vi söker en renoveringsspecialist med fokus på hållbar dryckesteknik med placering i Vårby, Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med teamet bygga och utveckla maskinrenoveringen. Agera tekniksupport åt tekniker i fält och vara specialistkompetens inom maskin/dryckesteknik reparation. Du kommer även vara med och utforma manualer för Best Practice gällande dryckesteknik. I rollen utförs renovering av dryckesutrustning samt utvärdering/analyser av dryckesteknik. Du har kontakt med våra svenska och utländska leverantörer i tekniska frågeställningar.

Kravprofil

  • Minst tre års erfarenhet som servicetekniker inom bryggeribranschen  är ett krav 
  • Kylteknik och el kunskaper är ett krav
  • Hantering av Officepaketet är ett krav 
  • Minst gymnasieutbildning är ett krav 
  • Djupgående kunskap och förståelse av dryckessystem är ett krav 
  • Körkort är ett krav 
  • Talar svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande

Personliga egenskaper

Som person har du ett intresse för hur och varför tekniska detaljer fungerar på ett visst sätt. Du ser sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser samt anpassar dina handlingar till detta och hardrivet av att skapa förutsättningar för att nå resultat, både dina egna och verksamhetens. Du vill sätta dig in i olika avdelningars/personers synsätt och prioriteringar vid angrepp av frågeställningar. Du är duktig på att hitta på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, kommer med idéer och ifrågasätter traditionella angreppssätt på ett konstruktivt sätt.

Din ansökan

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked eller bjudas in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 31 oktober 2019
Tillträdesdag: Enl. överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid
Placeringsort: Vårby, Stockholm 

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis