Inaktiv platsannons

Kundrådgivare - Vikariat i Umeå

Om tjänsten

Om jobbet

Som Kundrådgivare är du del av ett team som ansvarar för att möta alla privat – och företagskunder som besöker kontoret. Du kommer jobba med obokade möten. Mycket handlar om att skapa möten i världsklass och det handlar även om att guida och visa kunderna hur de kan bredda sin bankupplevelse genom våra digitala kanaler. Ett vikariat fram till 2020-08-31.

Arbetsområden/ansvar:
  • Serva företags- och privatkunder så att de får bästa möjliga bemötande
  • Träffa kunder obokad miljö och jobba med både privat och företagsaffären
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar
  • Snabbt kunna läsa av kundens totala behov, slussar när högre kompetens behövs
  • Jobba med spara och låna samt pensions och försäkringsaffären

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder. Du jobbar med helheten utifrån kundens behov och tycker om att träffa nya kunder och hitta nya affärsmöjligheter till banken. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi vill gärna att du är en ansvarsfull, trygg och orädd person som har sälj- och initiativförmåga med en seriös och förtroendeingivande framtoning. Du tar egna initiativ och har ett starkt driv. En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor för att ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. Du strävar efter teamets framgång lika mycket som din egen.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare/kundansvarig på kontor eller kundcenter
  • Kundansvarig Företag

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig privat
  • Kundstöd
  • Kundansvarig företag

Varför jobba med mig? – Andreas Andersson 

Du som söker till oss vill arbeta i ett öppet klimat och i ett team med stort affärsfokus. Min drivkraft ligger i att se andra människor utvecklas och att göra affärer. Hos mig kommer du att få ta stort eget ansvar med mig som stöd. Jag leder gruppen som ett lag och alla lagdelar behöver samarbeta bra för att vi skall nå framgång. Jag gläds åt och stöttar medarbetares utveckling. Jag har jobbat som ledare i åtta år och som ledare är jag lyhörd, delegerande och driven.

En temporär anställning/vikariat inom Swedbank är en perfekt möjlighet för dig som vill bredda din kompetens eller prova på en ny typ av roll eller ett annat verksamhetsområde internt. Det innebär inga förändringar i din anställningsform då du tar tjänstledigt från din tillsvidare anställning i banken och återgår till den efter vikariatets slut om man inte kommer överens om annat.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis