Inaktiv platsannons

Processutvecklare till huvudkontoret i Stockholm

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Processutvecklare.

Om rollen
Som processutvecklare agerar du som länken mellan verksamheten och IT-avdelningen och bidrar till att samspelet mellan dessa båda delar i organisationen fungerar optimalt. Du bidrar med process- och systemkunskap och representerar avdelningen som expert i IT-relaterade frågor. Du driver och deltar i arbetet med att utveckla verksamheten utifrån processernas målsättning samt säkerställer att resultatet är hållbart, förvaltningsbart, i enlighet med Systembolagets IT-strategi och samtidigt användbart för verksamheten. Du skapar underlag till vilka förändringar som ska genomföras. Du är delaktig i beslut om utveckling av systemstöd och prioriteringar.

En annan viktig del i din roll är att ansvara för löpande information, utbildning och stöd till superanvändare och övriga användare i verksamheten.

Din största utmaning är att växla perspektiv mellan det egna verksamhetsområdets verksamhetskrav, krav från IT samt krav från företaget som helhet.

Om dig
Vi söker dig som har god kunskap om processerna inom sortiment, inköp och varuförsörjning samt har stor systemvana. Du har även erfarenhet av projektarbete och/eller projektledning. Erfarenhet från annan detaljhandel eller serviceverksamhet är meriterande men inte ett krav. Högskoleutbildning inom IT, teknik, ekonomi, logistik eller motsvarande är meriterande men inte ett krav.

Som person är du resultat- och lösningsorienterad med förmåga att se till helheten. Du tycker om att komma med initiativ till förändringar och du har också en inneboende förmåga att planera och organisera samt hantera stora mängder information. Din analytiska förmåga ger dig goda förutsättningar att se och lösa problem.

Vidare är du lyhörd och kommunikativ och har lätt för att få andra att arbeta mot samma mål. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis