Inaktiv platsannons

Vaken Bagare för nattjobb på underbart bageri i London i Stockholm

Om tjänsten

Vi hoppas att du nattuggle-Bagare har den erfarenhet och 
energi vi letar efter, läs vidare och ta chansen att jobba utomlands!

TJÄNST/START/LÖN/BOENDE
Bagare nattid för tillsvidare. Du blir anställd av vår uppdragsgivare och förhandlar lön direkt med dem. 2 veckors upplärning i Stockholm sen vidare till bageriet i London. Resa ordnar du med själv och boende är lätt att hitta och du får bra stöttning med av ett svenskt community som finns där. 

BREXIT
I dagsläget är det inga problem att jobba i England, den fria möjligheten i hela EU gäller fortfarande. På ambassadens hemsida kan man läsa mer om det permit som gratis kan sökas när Brexit genomförs. Britternas intention är att alla EU-medborgare som vill stanna ska kunna göra det. Läs mer här: 

ARBETSUPPGIFTER/PROFIL
- Baka ut bröd och bullar, hjälpa till vid mackproduktionen
- Behjälplig med att fördela brödet i bageriet till alla butiker
- Du har längre erfarenhet av yrket
- Van att arbeta med större produktioner
- Följa anläggningens rutiner, regler och recept
- Stresstålig och ligger steget före med hur du lägger upp din arbetsdag
- Arbeta rent och snyggt
- Kunskap kring hantering av råvaror, budget och matsvinn 

ANLÄGGNING
Ta chansen att jobba på detta svenskägda bageri i trendiga delen av London. Rena råvaror och hantverk ligger nära hjärtat sammanflätat med en fin familjär känsla inom företaget. Med ett traditionellt sätt att baka och värna om yrket är anläggningen det perfekta steget för dig som vill använda dina erfarenheter och utvecklas. 

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

27-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis