Inaktiv platsannons

Kontrollansvarig specialist byggnadsverk i Göteborg

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kontrollansvarig specialist byggnadsverk. Vi vill ha din ansökan senast den 11 november.

Vill du arbeta som Specialist byggnadsverk i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Arbetsuppgifter

Som kontrollansvarig Specialist byggnadsverk arbetar du i Trafikverkets stora projekt i södra och västra Sverige, vilka befinner sig i olika skeden. Västlänken och Olskroken Planskildhet som befinner sig i byggskede, medan Göteborg-Borås, Hässleholm-Lund samt Nya slussar i Trollhättan som befinner sig i planskede. Som specialist stödjer du projekten inom ditt kompetensområde inför upprättande av förfrågningsunderlag och senare med hänsyn till gällande kontrakt. Tjänsten ger dig också möjlighet att arbeta med strategisk utveckling av rutiner och regelverk samt att lägga grunden för och delta i Forskning och Innovation. Du kommer att ha möjlighet att bolla aktuella frågor med ett stort antal byggnadsverkare i olika delar av Trafikverkets verksamheter samt att delta i tekniknätverk. Tjänsten innebär ett dagligt samarbete med angränsande Teknikområden, såsom geoteknik, bergteknik, hydrogeologi, Installation, Miljö, Fastighet med flera.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har utbildning till Civilingenjör mot Samhällsbyggnad/Väg- och vattenbyggnad med inriktning mot brokonstruktioner eller har en annan ingenjörsutbildning som tillsammans med relevant erfarenhet kan bedömas som likvärdig.
  • har minst 5 års yrkeserfarenhet av arbete med upprättande av konstruktionshandlingar till brokonstruktioner i enlighet med Trafikverkets regelverk, alternativt minst 10 års erfarenhet av arbete som fackgranskare för kontroll av konstruktionsredovisning i Trafikverksprojekt
  • har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har arbetat minst ett år med broprojektering

Som person har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du är också noggrann och har god problemlösningsförmåga samt har förmåga att se helheten och förståelse att alla projektets skeden vid tillkomsten av ett byggnadsverk är viktiga för ett lyckat slutresultat.

Övrig information

Våra förmåner kan du läsa om via länken:https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/att-jobba-pa-trafikverket/Formaner/

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-11

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis