Inaktiv platsannons

Tekniknära förvaltare i Borlänge

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Tekniknära förvaltare. Vi vill ha din ansökan senast den 14 november.

Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga! Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring. Digitaliseringen ställer allt större krav på Trafikverket och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Som pålitlig, engagerad och modig medarbetare får du möjlighet att delta och bidra i den fantastiska digitaliseringsresa som pågår.

Arbetsuppgifter

"En dag på jobbet som Tekniknära förvaltare"...

ansvarar du för den tekniknära förvaltningen av Trafikverkets administrativa telefoni. Du jobbar på uppdrag av, och i nära samarbete med, en "del teknikområdesansvarig" vilken ansvarar för framtagande av förvaltningsplanen och den taktiska planeringen. Som tekniknära förvaltare sköter du den operativa leveransen och kommer även att leda utvecklingsprojekt inom förvaltningen.

Inom ramen för satt förvaltningsplan är du ansvarig för hela kedjan, från planering och resurssäkring till genomförande och budget- och leveransuppföljning. Du leder en förvaltningsgrupp med specialister och tekniker och samarbetar med olika parter och intressenter under årets gång. Du har ett nära samarbete med våra leverantörer av tjänster och hårdvara. 

Som tekniknära förvaltare gillar du att arbeta strukturerat mot mål och med tydliga resultat som fokus. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har erfarenhet inom förvaltning alt. har erfarenhet av att vara produktägare under minst tre år.
  • har dokumenterad erfarenhet från projektledning om minst tre år.

Det är meriterande om du

  • har arbetat med telefonitjänster och mobilitet, gärna inom en större organisation.
  • har erfarenhet av it-infrastruktur för telefoni.
  • har erfarenhet av arbete med externa leverantörer.
  • har erfarenhet av offentliga upphandlingar av tjänster.

Som person 

  • har du god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt.
  • är du en god ledare. Du inger förtroende och får andra att känna sig bekväma i ditt ledarskap.
  • har du god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren.
  • drivs du av att leverera resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du arbetar effektivt och uthålligt för att nå mål och uppmärksammar svårigheter och lösningar.
Övrig information

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

I denna rekrytering kan urvalstest och arbetsprov komma att appliceras.

Alternativa placeringsorter: Borlänge, Göteborg

Vi genomför intervjuer i Borlänge enligt plan den 2 och 4 december.

 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-14

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis