Inaktiv platsannons

Grafisk formgivare i Borlänge

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Grafisk formgivare. Vi vill ha din ansökan senast den 31 oktober.

Vill du arbeta som grafisk formgivare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.

Arbetsuppgifter

Som grafisk formgivare arbetar du med att planera och producera informationsmaterial enligt Trafikverkets grafiska profil; publikationer, eventmaterial, rapporter och broschyrer samt säkerställer att Trafikverkets varumärke och profil används på rätt sätt. Du arbetar på uppdrag och ger stöd till kommunikatörer och verksamheter inom Trafikverket.

Som grafisk formgivare arbetar du med hela kedjan från idé till färdig produkt och har också en rådgivande roll utifrån den grafiska profilen, för att stötta verksamheten i val som leder till önskad effekt utifrån kundernas behov och intern effektivitet.

Tjänsten är ett vikariat fram t o m 30/6 2020, med start så snart som möjligt. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • en högskoleutbildning inom grafisk design och/eller kommunikation eller annan utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt
  • flerårig arbetslivserfarenhet av kvalificerat arbete inom grafisk produktion och kommunikationsprojekt inom en offentlig organisation
  • goda kunskaper i CS-paketet, MS Office-paketet samt i bildhantering
  • förståelse för samt har erfarenhet av att arbeta med profiler och grafiska identiteter
  • dokumenterad erfarenhet av arbete med GIS (geografiskt informationssystem)

Du har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du har enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer samt har förmåga att arbeta konstruktivt och behålla ditt lugn även i stressade situationer. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

 

 #LI-DNI

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-31

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis