Inaktiv platsannons

Extrasäljare Jakt & Vildmark i Göteborg

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är mer hektisk i en god arbetsmiljö.

Din uppgift är att göra vår gäst nöjd, genom ett bra bemötande och produktkunskap. Vi bjuder in tusentals av gäster till vårt varuhus varje vecka, det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och bli behandlad som gäst på XXL.

Våra varuhus är indelat i flera avdelningar, sport, skor, skidor & cykel, sportkläder och vildmark/jakt. Med två viktiga funktioner som lager och kassa. Du jobbar främst på din egen avdelning vilket gör dig till specialist på din kategori och de produkter du säljer. Självklart förekommer arbete över avdelningsgränserna då vi är noga med att samarbeta och vara hjälpsamma för att få varuhuset att fungera som en enhet.

Jakt & Vildmark är en avdelning med extremt många produktområden. Du bör ha djupgående kunskap kring majoriteten av dessa. Fiske och vapen är två av de områden som kräver lite extra. Dessutom ingår tält, sovsäckar, kläder, kängor, hund- och hästprylar och mycket annat. Det är en fördel att du har dokumenterad erfarenhet från branschen och jägarexamen, och att du är en aktiv användare av produkterna. Tjänsten är på deltid med varierande arbetstider fördelat på morgon, dag, kväll, helg. Ta kontakt med oss om du har frågor om tjänsten annars söker du tjänsten genom knappen "skicka ansökan".

Län:
  • Västra Götaland
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Dag
Helg
Kväll

Sista ansökningsdag:

2019-11-10

Tillträde:

Omgående

Arbetsplats/placeringsort:

XXL Sisjön, Göteborg

Adress:

Datavägen 1-19 43632 Askim

Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis