Inaktiv platsannons

Julextra till Åhléns Kungsgatan i Göteborg

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 3 november 2019
  • Göteborg
Arbetsuppgifter

Drivs du av försäljning, service, människor?

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vår mest intensiva försäljningsperiod närmar sig och vi söker nu drivna medarbetare för att stärka upp våra team. Under julperioden på Åhléns har vi till uppdrag att på bästa möjliga sätt uppfylla kundernas julklappslistor och samtidigt ge bästa service och bidra med inspirerande kundupplevelser. Hos oss på Åhléns vill vi skapa en julkänsla och göra det lätt för kunderna att hitta alla sina julklappar under ett och samma tak. Är detta något du kan bidra med? Ansök redan idag!

Som medarbetare på Åhléns bidrar du till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Du förväntas att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter
  • Du jobbar i team som både säljare och varuplockare tillsammans med övriga roller i varuhuset. Du kommer att rapportera till Avdelningschef.

Vi söker personal till Åhléns Kungsgatan Göteborgs Varuhus under perioden november till början av januari.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Ett stort intresse för trender inom mode, skönhet eller heminredning

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning Januari på Deltidsanställning och arbetstiderna kan variera mellan 07:00-19:15. Du jobbar på schema som sträcker sig över vardagar, kvällar och helger. Vi ser att du kan arbeta november till början på januari, främst december månad och gärna under julledighet och nyårsafton.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

24-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis