Inaktiv platsannons

Inköpsassistent till Åhléns Mode Privat Label - Carin Wester, Wera och Åhléns i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet, Beauty Bargain och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 17 november 2019
 • Stockholm
Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Inköpsassistent till Åhléns affärsområde Mode Privat Label - Carin Wester, Wera och Åhléns.

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter samt lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och med omtanke som drivkraft vill vi på så sätt förenkla, förbättra och förgylla våra kunders vardag.

Vi erbjuder dig
Som Inköpsassistent supportar du Inköpare i det dagliga arbetet, du får stort eget ansvar och blir en del av ett ambitiöst och engagerat team. Du ansvarar bland annat för:

 • Hantering av artikeladministration
 • Leverensbevakning
 • Kommunikation med leverantörer, varuhus, lager och produktion
 • Insikt i inköpsarbetet och försäljning
 • Provhantering

Som Inköpsassistent rapporterar du till Sortimentschef AO Mode PL.

Kvalifikationer

Vi söker dig
Vi på Åhléns är övertygade om att genom att vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgångar och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig

 • Utbildning inom Inköp/Ekonomi och textilkunskaper
 • Tidigare erfarenhet av rollen som inköpsassistent, gärna inom Private Label
 • God systemkunskap
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett stor driv och vara nyfiken på att hitta nya affärsmöjligheter. Du ska ha förmågan att hantera stora mängder data och en händelserik vardag. Du är flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse för mode och detaljhandeln. Du är organiserad, stresstålig och har förmågan att få saker gjorda. Du är bra på att samarbeta och är lösningsorienterad.

Tjänsten är ett vikariat i ett år. Vi ser gärna att du kan börja hos oss i början/mitten av februari 2020. Placering är på Åhléns Servicekontor i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis