Inaktiv platsannons

Varuplockare till Herravdelningen på Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 6 november 2019
 • Stockholm
Arbetsuppgifter

Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Drivs du av försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den varuplockare vi söker till Åhléns Herravdelning i City Stockholm.

Vi erbjuder dig

På herravdelningen finns utvalda favoriter från modevärlden, det vi vill att du ska hitta hos oss. Därför samlar vi såväl skjortor, t-shirts och underkläder som jeans och jackor här. Här finns kläder du kan använda för alla tillfällen i olika modeller och färger. Du hittar även accessoarer som plånböcker och slipsar.

Som Varuplockare på Åhléns och på Herravdelningen är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Du kommer bland annat att:

 • Genom din personlighet och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
 • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
 • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team och övriga roller i varuhuset och du kommer att rapportera till Avdelningschef.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Till oss tar du med dig:

 • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
 • Meriterande med några års arbetslivserfarenhet med herrmode
 • God kommunikativ förmåga och har lätt att skapa goda relationer
 • Trivs med ett fysiskt arbete och har ett högt tempo
 • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
 • Ett stort intresse för mode, trender och våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla med stor kundfokus. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel, driven, lösningsorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Tjänsten är ett vikariat till och med slutet av juni 2020 på 30h/v. Arbetstiderna kan variera mellan kl. 09.00-21.00 och du jobbar på schema som sträcker sig över vardagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis