Inaktiv platsannons

Hårdvarukonstruktör för inbyggda system i Västerås

Om tjänsten

Kom till ABB och arbeta i ett team som strävar efter att skapa en framtid där innovativa digitala tekniker ger större tillgång till renare energi.

Vill du vara en del av framtidens utvecklingsprojekt? Detta är en tjänst där vi ser att du har viljan att lära dig. Vi arbetar för ett hållbarare samhälle. Det gör vi bland annat genom att utveckla energieffektiva automationsprodukter. Är du redo att träda in i vår öppna och positiva miljö för att växa tillsammans med oss?

Du blir en del av Control Products i Västerås. Enheten ingår i divisionen Electrification och har som affärsidé att utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja de lågspänningsprodukter för vilka vi har världsansvar inom ABB. Där ingår bland annat stora kontaktorer och ljusbågsvakter. Vi har marknadens bredaste sortiment av energieffektiva lågspänningsapparater och installationsprodukter och vänder oss till kunder i alla branscher såsom OEM, industri, distribution, grossister och konsulter över hela världen. Vårt team befinner sig i Västerås och består av totalt 16 personer varav sex arbetar med hårdvarudesign.

Dina ansvarsområden
  • Som vår nya problemlösare och kollega kommer du att ingå i små tvärfunktionella projektgrupper med ansvar för design av analog och digital elektronik för kommunikation, mätning och styrning samt bra överblick över helheten.
  • För att kartlägga kundkrav och säkerställa att rätt produkter tas fram, arbetar vi tätt ihop med såväl kunder som våra säljbolag runtom i världen.
  • Tillsammans med kollegor kommer du att ta fram nya produkter, underhålla och förbättra befintliga samt erbjuda viss teknisk support till kunder.
  • Vi arbetar med ny design såväl som att förbättra befintlig elektronik genom att implementera nya funktioner eller tillbehör. De produkter vi arbetar med är Kontaktorer och Ljusbågsvakt.
Din bakgrund
  • Du är hårdvaruutvecklare och har högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektro- eller teknisk fysik.
  • Du ska ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor.
  • Tidigare arbeten har gjort dig insatt i utvecklingsprocessen inom elektronikdesign för inbyggda system.
  • För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av analog och digital elektronikdesign och goda kunskaper i engelska och förmågan att vara drivande både på egen hand och som en del av ett team.
  • För att passa i rollen väger ditt resultatfokus och din fallenhet för att samarbeta tungt.
  • Trivs du dessutom med att lösa problem i ditt dagliga arbete är det en stor fördel.

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis