Inaktiv platsannons

Simlärare till Actic Lerum i Ystad

Om tjänsten

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.

Arbetsbeskrivning

Vår simskoleverksamhet är till största delen för barn mellan 4 - 12 år och bedrivs på vardagskvällar samt helger. Vi arbetar efter svenska Simförbundets simlinje och vi har allt från grupper där fokus ligger på att lära ut en god vattenvana till grupper där simtekniken övas. Målet är att ge barnen säkerhet i vattnet och att nå kravet för simkunnighet.

Som simlärare är dina arbetsuppgifter att förbereda, planera och genomföra simskolor.

Det är viktigt att du som person är öppen, positiv och har en känsla för ansvar och service. God samarbetsförmåga är ett krav eftersom du kommer arbeta i grupp, tillsammans med kollegor.                                                                                                  

Kvalifikationer                                                                                    

SLS utbildning pool livräddare, alternativt motsvarande kunskaper i L-ABCDE samt HLR, barn HLR, och dokumenterad kunskap i vattenlivräddning.

Simlärare: Utbildad simlärare med minst 1 års erfarenhet, erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterade.

Finns inte följande kompetens kan vi utbilda internt.

Vi söker dig som har ett lugnt och tryggt arbetssätt när du vistas tillsammans med barn. Gott kundbemötande och servicekänsla är en självklarhet för dig i ditt arbete och du har ett intresse för simning och barn.

Rekryteringsprocess sker löpande från att första ansökan inkommit.

Varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

30-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ystad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ystad | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis