Inaktiv platsannons

Marknadskoordinator till Lisebergs Jubileumsprojekt i Göteborg

Om tjänsten

Marknadskoordinator till Lisebergs Jubileumsprojekt
Liseberg AB

Företagspresentation
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300  säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och är helägt av Göteborgs Stad.

Liseberg genomför nu sin största expansion någonsin. Vid Lisebergsparkens södra delar skapas framtidens Liseberg med nöjespark, ett tematiserat upplevelsehotell och vattenpark. Vi söker ytterligare en medspelare till det team som tillsammans ska utgöra kärnan i Lisebergs Jubileumsprojekt. Uppförandet av projektet genomförs i partnering med huvudentreprenören NCC.

Organisationen består för närvarande en VD, projektchef, tre projektledare samt såväl ekonom som inköpare, men i takt med projektets framskridande kommer organisationen löpande att utvecklas. Nu söker vi dig som vill vara spindeln i nätet i vår arbetsgrupp!

Dina arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som marknadskoordinator har du en drivande och koordinerande roll inom marknadskommunikation och information som rör projektet. I dialog med VD och i nära samarbete med Lisebergs Marknadsfunktion planerar och genomför du projektets marknadsinsatser, där du har en operativ och samordnande roll. Du har en utåtriktad roll där du t ex skapar material för olika marknadsinsatser, tar hand om studiebesök och koordinerar interna eller externa workshops eller andra arrangemang. Du har även ett administrativt ansvar för projektets alla delar, där du bistår övriga i projektgruppen med stöd vad gäller dokumentation och administration.  

Vem är du?
Vi söker dig som är en lösningsfokuserad ”doer” som mår som bäst när arbetsdagen innehåller variation och snabbt påkomna utmaningar - du fångar bollar i stället för att vänta på uppdrag. Samtidigt arbetar du strukturerat och planerat för att vara så effektiv som möjligt. Du trivs med att vara en smidig relationsbyggare mellan projektets olika deltagare och andra interna som såväl externa intressenter och roller, och ser till projektets bästa genom att kombinera känsla för detaljer med helikopterperspektiv.

Du är en utmärkt kommunikatör, både vid datorn och på scen, och kan såväl planera som genomföra marknadsinsatser med målgruppens behov i fokus. Du kan skriva texter, men har också ett visuellt öga. Du kan med tydlighet (och med glimten i ögat!) se till att nödvändig dokumentation och rutinföreskrifter följs, och är lyhörd, systematisk och noggrann.     

Vad har du med dig av utbildning och erfarenheter?
Vi tror att du har någon form av marknads- eller kommunikationsutbildning, minst på YH-nivå eller liknande nivå. Du har några års erfarenhet av liknande uppdrag eller projekt, där du haft såväl självständiga och avgränsade ansvarsområden som gränsöverskridande uppgifter. Du hanterar MS-Office, men med är meriterande om du hantera andra typer av relevant programvara inom marknadskommunikation, t ex CMS/EPi-server och Adobe CS (primärt InDesign och PhotoShop).

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start under början av 2020. Vi ger dig möjligheten att få massor av unika erfarenheter och härliga utmaningar - samtidigt som du arbetar för ett av Sveriges starkaste varumärken! Här är du en del av ett kunnigt och ambitiöst team, som tillsammans ska skapa unika gästupplevelser och bidra till att ta Liseberg in i framtiden. Då rollen är nyupprättat finns det goda möjligheter att både påverka innehåll som såväl utveckling av densamma.

Är du intresserad?
Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Thomas Sjöstrand, VD, på telefon 0705-14 032 60 (mailadress thomas.sjostrand@liseberg.se).

Ansök i dag, vi rekryterar löpande till denna tjänst, senaste ansökningsdatum är den 10 november.

Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis