Inaktiv platsannons

SUPPORTMEDARBETARE TILL VÅR KAFFEAVDELNING i Stockholm

Söker du ett socialt och rörlig arbete? Är du som person positiv, flexibel och trivs i en händelserik miljö är detta något för dig! ... I den här rollen besöker du våra kunder som har kaffe- och vattenmaskiner. Väl på...

Om tjänsten

Söker du ett socialt och rörlig arbete? Är du som person positiv, flexibel och trivs i en händelserik miljö är detta något för dig! 

Arbetsbeskrivning

I den här rollen besöker du våra kunder som har kaffe- och vattenmaskiner. Väl på plats hos kund utför du kontroll och rengöring av maskin samt utbyte av slitna delar. Där efter säkerställa att maskinen fungerar bra och åtgärda eventuella tekniska problem. I övrigt leverera du förbrukningsmaterial, bland annat kaffe, te och mjölk.  Ditt arbete är en viktig del i hur kunden upplever samarbetet och leveransen från oss. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse eller liknande erfarenhet. Dock är dina personliga egenskaper som ansvarstagande och initiativtagande viktigast. 

Kvalifikationer och Egenskaper

För att lyckas i den här rollen är du en social och glad person som arbetar effektivt. Tjänsten innebär självständigt arbete var på du ska trivas med det. I och med detta behöver du kunna stå på egna ben och ta ansvar för dina handlingar. Då du kommer att köra bil till kunderna ska du ha körkort och vi tillhandahåller bil som du får köra under arbetstid. Tidigare erfarenhet av vending-branschen är meriterande, men inget krav. En introduktion kommer att ges vid arbetets början och du kommer även få vidareutvecklas angående smak, maskinkunskap och service.    

Vi erbjuder dig

En arbetsplats med en stark gemenskap där vi har roligt på jobbet. Du kommer arbeta i ett härligt team tillsammans med likasinnade personer.  Att stötta och hjälpa varandra i vardagen är en självklarhet för oss. Vi uppmuntrar till våra medarbetares utveckling.

Plats: Stockholm

Arbetstider: Måndag till fredag 8-17

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Jobbar du redan på Office Management?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis