Inaktiv platsannons

Kundservicepersonal i Västerås

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Är du en kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad person som vill utvecklas i en roll som kundservicemedarbetare där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass.

Bli en del av vårt team
PostNord är i en spännande utvecklingsfas som innebär att vi kommer att utöka vårat  kontor i Västerås med nya medarbetare till vår kundservice. Som medarbetare i kundservice kommer du att ha dagliga kontakter med våra privatkunder och företagskunder över telefon och mejl. Du kommer att arbeta i ett dedikerat och engagerat team där du har ansvar för att ge det bästa bemötandet till våra kunder. Att vara lyhörd och lösningsorienterad är egenskaper vi värdesätter högt. Vi lägger stor vikt vid att alla ska ha förståelse för sin del i att helheten uppfyller sitt mål och att varje medarbetare är en del i att nå dessa mål. Att jobba mot satta mål är en del av vår vardag och vi lägger stor vikt vid att du trivs med det arbetssättet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100 % med 6 månaders provanställning. Start efter överenskommelse.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Att behärska norska, danska och/eller finska är meriterande. Du får utmaningar i en omväxlande miljö med högt tempo och kunden i fokus. Du är intresserad av att arbeta med människor och tycker om att möta dess olikheter. Du är fylld av energi, initiativtagande, social och har lätt för att samarbeta i team. Du har kapacitet och förmåga att ta dig an flera uppgifter samtidigt utan att tappa fokus på kund. Du har datavana då du kommer att arbeta i flera olika datasystem och vi ser att du har tidigare erfarenhet av kundservice eller motsvarande kundkontakt. Då det är ett stillasittande arbete uppmuntrar vi till att du har en aktiv fritid.

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

Publicerad den

24-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis