Inaktiv platsannons

Verksamhetsstöd kvalitet och process i Umeå

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord befinner sig i en spännande utvecklingsresa där kvalitet och processefterlevnad står högt i kurs för att vi ska fortsätta leverera det våra kunder efterfrågar. Vi söker därför Verksamhetsstöd för kvalitet och process.

Bli en del av vårt team
I rollen som verksamhetsstöd bidrar du till att vi levererar enligt våra KPI:er och att vi arbetar enligt fastställda processer för att leverera kundlöftet. Som verksamhetsstöd kvalitet och process är du spindeln i nätet för att sammanställa och pedagogiskt visualisera underlag för analys och uppföljning av teknisk kvalitet, processefterlevnad och kundsynpunkter. Du återkopplar identifierade avvikelser och föreslår förbättringar till regionens chefer. Du håller samman regionens förbättringsplaner för dessa områden. Ett annat uppdrag är att följa upp och säkra kompetens inom kvalitet, process och kundsynpunktshantering. Du stödjer linjen i samband med processförändringar och är regionens kontaktperson för olika system inom ansvarsområdet. Du rapporterar till regionens projektchef.

Du har vad som krävs
Som person är du affärsmässig och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är en mycket god kommunikatör. Du är processorienterad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande i ditt arbete. Sedan tidigare är du van att arbeta i standardiserade processer. Du kan pedagogiskt visualisera komplicerade samband. Du har akademisk utbildning eller motsvarande. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper om PostNords tjänster, produktionsprocesser, system och metoder.

Vi levererar
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas med omväxlande och utmanande uppgifter samt att kunna ta stort eget ansvar. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser olikheter som en styrka och att det bidrar till ett bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Logistik / Transport | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis