Inaktiv platsannons

Verksamhetsstöd / Regional koordinator i Årsta

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord Sverige Produktion befinner sig i en spännande utvecklingsresa. Vi söker nu Verksamhetsstöd /Regional koordinator till den regionala staben.

Bli en del av vårt team
I Som Verksamhetsstöd/Regional koordinator på regionstaben arbetar Du nära regionchefen och rapporterar direkt till denne. Du ansvarar för behörighetsadministration och rapportering inom olika områden. Du kommer att delta i planering och genomförande av beslutade aktiviteter, ta fram informationsmaterial samt koordinera och hålla samman regionens mötesplanering och mötesagendor samt i övrigt stödja och supportera regionchefen i det regionala ledningsarbetet.

Du har vad som krävs
Som person har du förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har en dokumenterat mycket god administrativ förmåga och strävar efter att arbeta proaktivt och serviceorienterat. Du har examen från gymnasium, gärna med inriktning mot ekonomi eller motsvarande. Har du dessutom examen från eftergymnasiala studier är detta meriterande. Du har flerårig erfarenhet från kvalificerat administrativt arbete, med liknande arbetsuppgifter, allmänt goda IT-kunskaper samt mycket stor vana av avancerat arbete i Officepaketet. Då det i arbetet ingår att hantera olika typer av kommunikation och korrespondens, krävs goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi levererar
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas med omväxlande och utmanande uppgifter samt att kunna ta stort eget ansvar. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser olikheter som en styrka och att det bidrar till ett bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Årsta | Logistik / Transport | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis