Inaktiv platsannons

Kundansvarig Säljare i Göteborg

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Affärsdriven säljare och kundansvarig till Teamet Large Account i Väst sökes. PostNord är den ledande leverantören av bl a Logistik- och kommunikationslösningar inom Norden.

Bli en del av vårt team
Säljkanalen Large Account är en enhet inom PostNord Sverige som arbetar mot Postnords största kunder i regionen. Vi söker nu en driven Kundansvarig säljare till teamet med placering i Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100% med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. I team LA Väst arbetar vi med kunder från Halmstad i söder till Strömstad i norr och vi är 11 säljare i teamet. I vårt team drivs vi av gemensamma framgångar, samt tar vara på och delar med oss av all den kompetens vi har. Sist men inte minst så har vi KPJ.
I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla befintliga och nya affärer inom Postnords erbjudande, du kommer att ha en kundportfölj med befintliga kunder samt prospekt. Du arbetar med att säkerställa ett fungerande samarbete med våra kunder, koordinerar relaterade aktiviteter samt följer upp kundens kort- och långsiktiga verksamhetsplaner. Vi arbetar i kundteam med specialister inom våra olika tjänster som du är med att sätta ihop. Du kommer rapportera till Försäljningschefen för LA Väst.

Du har vad som krävs
Vi ser gärna att du har dokumenterad säljerfarenhet och erfarenhet inom transport/logistik. Du har även ett intresse för att arbeta i team, och är en hejare på att hålla högklassiga affärsdiskussioner internt och med kunder.
Vi jobbar med dokumentation i CRM system, så om du även gjort det så är det ett plus. Vi vill att du har ett driv att vilja utveckla och arbeta strategiskt med dina kunder och kollegor.
Vi jobbar med komplex tjänsteförsäljning och ser gärna att även du har vanan att göra det.
Tjänsten kräver att du har B-körkort, samt obehindrat behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Om du går vidare i processen så kommer vi vilja att du lämnar referenser och även ett utdrag ur belastningsregistret

Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis