Inaktiv platsannons

Terminalarbetare i Segeltorp

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Vi söker personal till paketterminalen i Segeltorp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, klockan 18.00-21.00. Veckan börjar måndag eftermiddag och slutar fredag kväll. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du har vad som krävs
Vi söker Dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av paketsortering. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då jobbet är fysiskt krävande och innefattar många tunga lyft. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du behärskar svenska i tal och skrift och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Segeltorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej