Inaktiv platsannons

Träningsföretag söker instruktörer

Motionskicken är ett träningsföretag som erbjuder utomhusträning för alla åldrar. Vuxna, familjer och barnvagnsträning. Vill du vara en del av vårt team? Kolla in annonsen.

Arbetsbeskrivning:

Tycker du om att vara ute, har ett brinnande intresse
för träning och vill sprida din träningsglädje till andra? Då är jobbet som utomhusträningsinstruktör som gjort för dig!


Utomhusträning blir allt mer populär och vi vill gärna bli fler som sprider träningsglädje utomhus året runt. Tänker du att det skulle vara roligt att motivera och peppa andra att utmana sig och göra sitt bästa under träningspass men har inte riktigt vågat ta steget? Eller så kanske du redan jobbar som instruktör, men vill få med naturen i träningsupplevelsen?


I rollen som träningsinstruktör på Motionskicken, leder du dina egna träningspass ute i naturen där du vill och ingår i ett team av glada instruktörer som alla brinner träning. Du får inspiration för träningspassen och även för din egen träning samtidigt som du utvecklas i rollen som gruppträningsinstruktör.

Vi söker dig som är en glad och utåtriktad person som har en stark drivkraft i att vilja sprida träningsglädje till våra medlemmar. Egen träningserfarenhet och instruktörsskap är en fördel.

 

 

Vad vi erbjuder:

  • Instruktörskläder
  • Träningsskor
  • Förmåner på träningskläder

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Utbildad gruppträningsinstruktör - meriterande
  • Erfarenhet som gruppträningsinstruktör - meriterande
  • Stort intresse för träning

Ansök

Vill du vara med? Skriv till oss och berätta om din bakgrund och vad som lockar dig med att arbeta just hos oss. Tveka inte att kontakta oss personligen så kan vi gärna berätta mer.

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Om Motionskicken


Motionskicken startades hösten 2014 med målet att ge möjlighet till lättillgänglig träning nära hemmet där man utnyttjar den fina naturen runt omkring som adderar en dimension i träningen. Att få vara ute i den fina naturen med alla dess positiva effekter, har skapat ett stort intresse och vi har fått fler att träna regelbundet året runt.

Träningsformerna väldig sociala och anpassade så att alla kan vara med och träna på sin nivå. Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning och naturen och vår ambition är att sprida träningsglädje till vår omgivning.

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Västra Götalands län
Antal timmar per vecka
2 - 10
Typ av kontrakt
Extrajobb
Löneindikation
150.00SEK per timme
Ansvarig för
Gruppträning utomhus
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska

Västra Götalands län | Skönhet / Hälsa | Extrajobb | Gymnasium

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis