Inaktiv platsannons

Junior projektledare i Solna

Om tjänsten

Junior projektledare Om jobbet

ÅF arbetar i digitaliseringens framkant och är en drivande kraft i dagens uppkopplade samhälle. För tillfället har vi ett stort ansvar över utbyggnaden av de fysiska IP-näten men framtiden står för dörren och våra uppdrag kommer leda den snabba utvecklingen – vi söker nu dig som vill vara med på denna resa!

ÅF växer och letar nu efter en junior projektledare till vårt härliga team! Som junior projektledare hos oss kommer du att arbeta med utredningar, upphandlingsstöd, strategisk rådgivning och givetvis projektledning i våra olika projekt. Inriktningen på våra projekt är inom telekom och infrastruktur inom fiber och nät. Du behöver inte vara en fullfjädrad projektledare från start utan vi stöttar dig i din utveckling och hjälper dig att nå dina mål.

Vem är du?

Vi söker dig som har viss erfarenhet av projektledning alternativt dig som har tidigare erfarenhet från roller inom telekom och som vill utvecklas till att bli projektledare.  

Du har en ingenjörsexamen från ett tekniskt område – gärna inom telekom eller liknande.

Du kommer ha många kontaktytor såväl internt som externt och därför ser vi att du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.  

Vi tror att du är en noggrann person som gärna lägger sista handen vid en uppgift innan den lämnas in. Du tycker om struktur och när vi nämner ordet organisering blir du varm om hjärtat. För att passa in i vårt team behöver du var nyfiken och vetgirig – vi vill lära dig allt vi kan men också lära oss av dig!

Eftersom vi jobbar inom en marknad i förändring är du en person som älskar utmaningar och att jobba med nya områden – man skulle kunna kalla dig modig!  

På ÅF jobbar vi med att förbättra könsfördelningen inom företaget och på så vis i hela branschen. Det gör att vi bättre kan anpassa oss till våra kunders behov och spetsa till våra leveranser, vårt samarbete och vårt nyskapande – vi ser därför gärna kvinnliga sökande.

Vi erbjuder

ÅF erbjuder idag marknadens mest omfattande portfölj av tjänster till operatörer, nätägare och branschens samtliga aktörer. Vi hjälper våra kunder att ta sig steg för steg mot en uppkopplad framtid. Våra kunder kännetecknas idag främst av stora bolag och operatörer såsom Tele2 och IP-Only m.fl. I framtiden ser vi uppdrag inom bland annat 5G och aktiva nät.

Som konsult hos ÅF finns möjligheten att arbeta med olika uppdrag inom telekom. Arbetet som konsult är varierande och består av såväl teori som praktik. Du ges möjlighet att arbeta i en mycket stimulerande och utvecklande miljö.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Publicerad den

24-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis