Inaktiv platsannons

Farmaceut med kundkänsla i Jönköping

Om tjänsten

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

 

Kunnig farmaceut

 

 

Vi söker nu en farmaceut till Apotek Hjärtat  på ICA Maxi Jönköping Vi tror du brinner för ett bra kundmöte och för att utvecklas i din farmaceutroll! På vårt apotek är mångkunnighet en rolig del av vardagen och du får stor spännvidd med vilka arbetsuppgifter du kan arbeta med.

 

I tjänsten finns möjligheten att axla någon av de roller vi har på vårt apotek. Om du är särskilt intresserad av att jobba med något speciellt kan det innebära att du får en roll där du kan fördjupa dig i området och vara inspiratör, kunskapsförmedlare och stöttare till dina medarbetare. Dessutom innebär det att du får kontinuerlig fortbildning inom området samt att du får kompetenshöjning genom regelbundna träffar med andra specialister från andra apotek. Så är du särskilt intresserad av att fördjupa dig inom t.ex. farmaci, lagerfrågor, är utåtriktad och vill ta kontakt med externa kunder så är det stor frihet att välja mellan olika områden.

 

Vi är 14 medarbetare på apoteket och erbjuder dig ett gott arbetslag, där du får hjälp och stöttning i alla frågor. Vårt arbetsgrupp kännetecknas av att vi vill mer!.

 

Apotek Hjärtat ICA Maxi Jönköping ligger centralt, 4 minuters bussresa från Centralen. Goda förbindelser med Skövde, Falköping och Nässjö. Våra öppettider följer ICA Maxis vilket innebär 7-22 alla dagar året om. Vi har en stor egenvård som utökas hela tiden med nya produkter och med det kan vi erbjuda kunderna mer! Vi har mycket receptkunder och en hel del av det till djur. 

 

Din utmaning

 

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

 

Det här söker vi hos dig

 

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

 

Vi erbjuder dig

 

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

 

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

 

Vill du ha mer information kontakta gärna Apotekschef Elizabeth Uimonen på mobil 0725-32 04 30. 

 

 

 

 

Vi är på väg. Vart är du på väg?

  

Apotek Hjärtat
Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 11 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis