Inaktiv platsannons

Farmaceuter och tekniker/rådgivare sökes till nyetableringVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Bålsta

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Regionchef Katarina Hultén berättar:

Välkommen till Apotek ICA Maxi Bålsta. Vi söker nu farmaceuter och tekniker till våren för att bemanna det nya apoteket som ska etablera i ICA Maxis nya lokaler i Draget i Bålsta. 

Vi behöver ha full bemanning till våren men redan nu finns möjlighet att börja redan nu för att du ska få möjligheten att lära känna dina nya kollegor och dina framtida kunder. 

För mig som apotekschef, är det viktigt att varje medarbetare känner sig högst delaktig i verksamheten. Mitt ansvar blir därmed att skapa förutsättningar för att alla medarbetare med sitt engagemang och entreprenörskap bidrar till enkelhet i vårt vardagliga arbete.

Min vision är att oavsett om man jobbar i Bålsta Centrum eller på ICA Maxi Bålsta så ska man känna sig att man är en del ett lag som tillsammans skapar det bästa kundmötet i Bålsta. Tillsammans ska vi arbeta för att bygga en ny enhet från grunden och ta tillvara på erfarenheterna från vår befintliga enhet, här finns massor med kompetens och kapacitet som vi ska utnyttja på ett bra sätt.

Våra kunder är förutom privatkunder, olika vårdgivare, veterinärer och tandläkare. Vi tillhandlahåller även ett stort lager av djurläkemedel då många av våra kunder har fyrfota (ibland fler eller färre fötter) vänner.

På ICA Maxi Bålsta kommer det säkert tillkomma nya kunder med nya behov och det kommer bli väldigt utvecklande för dig att ta hand om dem och göra dem nöjda. 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Tjänsterna är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsterna sker enligt överenskommelse.

  Så här jobbar en farmaceut och apotekstekniker/rådgivare på Hjärtat!

Som medarbetare på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och/eller egenvård. Som den duktiga kundfokuserade medarbetare du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

 Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

 

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare, dig som är apotekstekniker och är även intresserade av dig som är utbildad egenvårdsrådgivare. Att du är erfaren är en fördel och att du vill dela med dig av dina kunskaper till dina Hjärtatkollegor är självklart! Men du som är i början av din karriär är också varmt välkommen för här finns mycket att lära och många att lära sig av.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. En klar fördel är att du har en stor portion av humor för det gör alltid kollegor och kunder gladare och då blir arbetsdagen så mycket roligare. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

I vår region har vi ett gott samarbete och vi hjälper varandra så det finns goda möjligheter att du får arbeta med andra kollegor i regionen!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

 

 

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis