Inaktiv platsannons

Farmaceut till familjevänliga arbetstider Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Borlänge

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Regionchef Caroline berättar:

Apotek Hjärtat i Borlänge Centrum ska flytta och genomgår då en behövlig omstart. Vi ser oss som det bästa alternativet när man inte vill arbeta tidiga mornar och sena kvällar. Vårt befintliga apotek har mestadels stamkunder som bor i och i närheten av centrum och de ger oss väldigt höga betyg i service. Då högskolan nu vill in i våra lokaler, behöver vi se oss om efter ett nytt, ännu bättre läge. Absolut möjligt! 

För att kunna förvalta kundernas förtroende, behövs därför en farmaceut som inser vikten av flexibilitet och förstående. En vilja att ge god kvalitet i varje kundmöte och en insikt i att det är bemötandet som behåller kunden. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis