Inaktiv platsannons

Farmaceut som längtar till den stora naturenVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Söderhamn

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Katrine berättar:

Välkommen till vårt fina apotek i Söderhamn, inte långt ifrån den vackraste av skärgårdar. Naturen är fantastisk och väldigt nära i Söderhamn. Vårt apotek ligger på handelsplatsen E-center, med populära butiker och hälsocentral vägg i vägg.

För mig som chef, är det viktigt att du hänger med i svängarna. Vi har alltid fullt ös, med stammisar och turister och vi är en tight grupp som jobbar väldigt väl tillsammans. Nu välkomnar vi dig som vill dela vår vardag och ta vårt apotek till nya nivåer. Vi vinner säljtävlingar titt som tätt och vi tänker inte låta någon ta första platsen. Nära till skratt, högt i tak och flexibelt samarbete kännetecknar oss på Apotek Hjärtat E-center. Varmt välkommen!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär och har massor med nya idéer att bidra med eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Söderhamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Söderhamn | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis