Inaktiv platsannons

IT-support i Linköping

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som it-tekniker med fokus på it-support. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som it-tekniker med fokus på drift och support kommer du att hjälpa Ateas kunder med olika typer av it-relaterade arbeten. Ateas kunder har ett utökat behov av support inom klient-, server-, och molntjänster. Vi jobbar primärt med lokala kunder och stöttar dem inom it-tjänster som servicedesk, drift och övervakning. Du kommer att ingå i ett härligt team som har stor gemenskap och nära till skratt. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Dina arbetsuppgifter

•    Användarsupport via telefon och fjärrstyrning (1st/2nd-line nivå)
•    Fjärrdrift av datorer och servrar
•    Administration av it-miljöer (AD/Office365, Intune, Azure)
•    Felsökning av kundernas it-miljöer

Vad söker vi hos dig

Du har ett brinnande intresse för it och vill fortsätta att utvecklas. Din serviceförmåga är god och du motiveras av att ge den bästa kundupplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att ha förmågan att skapa relationer och vårda dessa, vare sig det gäller kunden eller dina kollegor runt omkring dig. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

•    Minst 6 månaders erfarenhet inom it- och användarsupport 
•    Goda kunskaper inom Microsoft OS (Windows 10) och Office 365
•    Det är meriterande med erfarenhet av ärendehanteringssystem och ett strukturerat arbetssätt, exempelvis ITIL
•    Inneha B-körkort och bil
•    Flytande i svenska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Knutsson, konsultchef, via jonas.knutsson@atea.se alternativt telefonnummer 011 - 19 46 10. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis