Inaktiv platsannons

Inköpskoordinator Klipp & Parti i Stockholm - Torsplan

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Bli en av oss

Affärsområde EMV arbetar nära Dagab Inköp & Logistiks kategoriorganisation och Axfoods kedjor med uppdraget att driva EMV i koncernen och att utveckla och vårda varumärkesportfölj och sortiment. Till detta affärsområde hör avdelningen för Klipp & Parti. Syftet är att avdelningen ska lokalisera överskott och planerade möjligheter som inte snappas upp eller testas genom ett ordinarie sortiment. Detta görs genom att ha goda kontakter med EMV- och MV-leverantörer kombinerat med den uppsökande verksamheten av nya.

Till vår avdelning söker vi en Inköpare/Koordinator Klipp & Parti.

Det här får du göra

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av:

  • att ta emot och söka erbjudanden om tillfälliga partier från leverantörer i Sverige och utomlands,
  • att förhandla priser och övriga leveransvillkor,
  • att kalkylera kostnader och förmedla och diskutera priser till Axfoods kedjor,
  • att planera volymer och transporter, samt
  • att administrera gjorda affärer.
Det här förväntar vi oss

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller annan erfarenheter som bedöms likvärdig. Du har god kunskap om dagligvaruhandeln och har du erfarenhet från liknande arbete, arbete i butik eller lager är det meriterande. Då rollen innebär internationella leverantörskontakter är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du resultatinriktad, du har ett sinne för affärer och gillar att förhandla. Du är bra på att samarbeta och bygga goda relationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och är analytisk.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm - Torsplan
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis