Inaktiv platsannons

Ställföreträdande Butikschef på Snabbgrossen i Jönköping

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Axfood Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist.

Axfood Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss.

Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.

 

Beskrivning

Vi söker en ställföreträdande butikschef till vår nya butik i Jönköping som öppnar under kvartal 1 2020.
Du kommer tillsammans med Butikschefen leda och utveckla vår butik mot de fastställda målen. Du kommer även att ansvara för en avdelning inom butiken och det kommer även ingå andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom butik såsom att plocka upp varor, arbete i kassan etc. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

 Det är en förutsättning för roll att du är matintresserad, bra att på driva lönsam försäljning, kundfokuserad och tycker om att arbeta med människor. Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap exempelvis som teamchef inom handeln. Du har lätt för att samarbeta och är beredd att ge arbetet ditt fulla engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handeln.


Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb