Inaktiv platsannons

Inköpsassistent till Bonnier News i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i ett bolag där du har möjlighet att påverka framtidens nyhetsmedia? Är du en stjärna på administration och vill ta nästa steg i din karriär? Då kan tjänsten som Inköpsassistent till inköpsavdelningen inom Bonnier News vara helt rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Inköpsassistent kommer ditt huvuduppdrag vara att registrera och hantera leverantörs- och samarbetsavtal i vår avtalsdatabas. Du kommer även att säkra att avtal som signeras förs in i systemet, genom uppbyggnad av rutiner för uppföljning med avtalsansvariga runtom i verksamheten. I rollen ansvarar du också för bevakning av koncernavtal.

  • Ansvar för registrering och förvaltning av avtal samt avtalsdatabasen.
  • Aktivt arbeta för att få kontroll över samtliga avtal med leverantörer och samarbetspartners.
  • Ansvar för administration och förvaltning av reseportaler.
  • Stöd i kartläggning av leverantörer och inköpskategorier.
  • Samla in och följa upp leverantörsstatistik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser gärna att du har kunskap kring avtalsjuridik och inköp, men det är inget krav. Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att arbeta självständigt men också i samverkan med andra. Du har en mycket god administrativ förmåga och levererar hög kvalitet i ditt arbete. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt samt är van vid att prioritera i ditt arbete. God förmåga att kommunicera i tal och skrift är viktigt i den här tjänsten liksom att du är flexibel och har en hög känsla för service.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis