Inaktiv platsannons

Fotograf/designer sökes i Årsta

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

Har du ett genuint intresse för fotografering, design och sociala medier? Är du driven, initiativtagande och trivs i rollen som kreativ idéspruta? Då kan du vara vår blivande kollega!

 

Rollen

Vi söker en fotograf/designer som älskar färg, form och har ett sjätte sinne för det kreativa med en förståelse för vad som tilltalar människor och är grafiskt attraktivt. Då vi idag har en illustratör inhouse, är vårt fokus att komplettera med saknad kompetens inom fotografi och design.

 

Du kommer att ingå i projektledningsteamet och rapporterar till avdelningschef.

Du arbetar som en ”inhouse byrå” gentemot två av våra affärsområden, Digital och instore. Dina kollegor på Digital arbetar med egna kanaler inom sociala medier, och specifikt med vår egen kanal TryMyBox ( ), där är ofta snabba processer och internt samarbete för att få ut slutproduktion. Du har också ansvar att se över affärsområdenas befintliga material, såsom generella presentationer, bildmaterial och broschyrer.

Vid framtagning av material krävs kontinuerliga avstämningar med våra olika avdelningar, så det är viktigt att arbeta bra i team, vara serviceminded och prestigelös. Till ditt förfogande får du en 200 kvm komplett fotostudio med utrustning.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en utbildning i grafisk formgivning från exempelvis Berghs, Beckmans, Hyper Island eller motsvarande. Vi ser också att du har några års erfarenhet som grafisk formgivare av digital & tryckt produktion på en marknadsavdelning eller reklambyrå. Du har mycket goda kunskaper i Adobe Creatives program såsom InDesign, Illustrator och Photoshop men även inom foto t.ex. Lightroom. Ett krav är att du kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska, då vi bland annat arbetar med internationella kunder.

Det är en merit om du har arbetat som frilansande fotograf, och har en portfölj. Det är även en merit om du är intresserad av copy/skriva texter.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är en strukturerad och kreativ lagspelare som trivs när det händer mycket. Du bör vara initiativtagande och serviceminded, både internt och externt. Vi värdesätter att du drivs av affären samt att du har en vana av att arbeta mot deadlines. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med entreprenörskap som kärnvärde, så vi förutsätter att du är en ”doer” som tar eget ansvar.

 

Vi erbjuder

Brand Impact erbjuder en spännande roll i ett växande företag som befinner sig i en expansionsfas i Sverige. Det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen och utrymme för innovation, kreativitet och att ta egna initiativ. Du ingår i ett trevligt team med god sammanhållning där vi har ett gott samarbete och tar vara på varandras specialkompetenser. Tjänsten tillsätts på vårt huvudkontor som ligger i Årsta, ett stenkast från centrala Stockholm, med milsvid utsikt över södra Stockholm.

Anställningsform: Tillsvidareanställning Heltid med tillträde omgående.


Om Brand Impact

Brand Impact är ett ledande företag inom BX, product lanuches och instore marketing präglat av entreprenörsanda. Här i Sverige är vi drygt 30 medarbetare som arbetar med att underlätta människors vardag genom enklare och klimatpositiv shopping.

 

I Brand Impacts företagskultur uppmuntras människor att tänka annorlunda, dela goda idéer och skapa effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare. 

Vi uppmuntrar alla våra medarbetare att:

  • Vara entreprenöriella, för att överträffa förväntningar.
  • Samarbeta, för att uppnå exceptionella resultat.
  • Bygga relationer, för att leverera bestående värden.
  • Vara experter, för att leda vår bransch framåt.
  • Göra det rätta, för våra kunder, medarbetare och vår omgivning.

 

Läs mer om Brand Impact på


Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Lycka till!

Jobbar du redan på Brand Impact?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@brandimpact.se

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis