Inaktiv platsannons

TOP JOB

Kundservice ST1 Mastercard i Stockholm

St1 är en av de stora aktörerna på drivmedelsmarknaden. De etablerade sitt koncept år 2004 och har sedan dess växt och tagit alltfler marknadsandelar, samtidigt som de i dagsläget sysselsätter ca 2000 personer. Företagets målsättning är att bli det mest CO2-medvetna företaget i branschen och på ett kontrollerbart sätt avveckla fossila bränslen. Nu har du chansen att bli en del av det fantastiska gäng som jobbar med att ge ST1s kunder den bästa kundservicen! ST1 har ett trevligt modernt kontor i Sundbyberg nära allmänna kommunikationer. Läs mer nedan och ansök redan idag så ser vi framemot att träffa dig!

38 - 40 timmar per vecka

Arbetsbeskrivning:

Du har minst gymnasieutbildning och du har minst 1 år av tidigare erfarenhet av en kundserviceroll . Vi ser gärna att du har systemvana och vi vill att du ska vara bekväm i Microsoft Officepaketets program. Du ska ha ett starkt driv och nyfikenhet av att vilja ge kunderna en kundupplevelse över förväntan och är van vid att ha tydliga mål. Att du sedan brinner för att utveckla och förbättra verksamheten ser vi som en viktig del i rollen.

I denna roll som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med inkommande samtal, chat och e-post. Ärendena rör till exempel fakturafrågor, drivmedelsfrågor och eller felanmälningar. St1s kunder som du hjälper är i första hand bolagets mastercardkunder. Tjänsten passar dig som trivs med att hålla en hög servicenivå, jobba mot tydliga mål samt ge kundanpassade lösningar utifrån olika behov. Du gillar att arbeta med försäljning som en naturlig del av arbetet. Positiv och öppen organisation för förändring och utveckling uppmuntras. Du blir en del i stort gäng inom kundservice som brinner för att ge grym kundupplevelse i varje kontakt!

Denna tjänst är till att börja med en konsultanställning via Cronwik på heltid tillsvidare men där det finns möjligheter att kunna bli övertagen av uppdragsgivaren i framtiden. ST1 erbjuder mycket goda utvecklingsmöjlighet både inom kundservice men även inom övriga bolaget. Cronwik har redan ett flertal kundservicekonsulter hos ST1 som har jobbat länge och trivs bra!

Du har en dedikerad konsultchef som finns till för dig i frågor och kompetensutveckling. Våra konsulter är mycket nöjda att vara Cronwikare så vi blir gärna fler och växer tillsammans med dig

Vad vi erbjuder:

  • Bra fast individuell månadslön och 25 dagars semester
  • Friskvårdsbidrag på 400kr/mån
  • Tjänstepension enligt ITP via Avanza, tjänstegrupplivförsäkring och olycksfallsförsäkring samt bidrag för ev terminalglasögon

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Minst 1 år av tidigare erfarenhet av en kundserviceroll
  • Du ska vara bekväm i Microsoft Officepaketets program

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
38 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Service, merförsäjlning
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Stockholm | Kundservice / Call Center | Jobb för kundservicemedarbetare | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)