Inaktiv platsannons

Extra Säljare - Coop Råda

Om tjänsten

Sommaren 2019 tog Vi över Nettos svenska verksamhet som omfattar 162 butiker. Nu har de första Nettobutikerna ställts om till Coop och vi söker vi dig som vill vara med på vår resa. Till Coop Råda söker vi nu en Säljare som kan arbeta minst 5 timmar i veckan och extra vid behov.

Coop Råda har nyligen genomgått en större renovering och utrustats med nya hyllor, kylar och frysar för att matcha Coops moderna format. Vår butik erbjuder ett brett och prisvärt sortiment med 6000 artiklar, mera mat och fokus på färskvaror.

Vi vill att kunden i våra butiker inte bara ska mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

  • Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
  • Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
  • Skylta om i butiken
  • Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
  • Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 5 timmar i veckan, men med möjlighet att jobba extra utöver vid behov. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Publicerad den

09-07-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Råda
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Råda | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis