Inaktiv platsannons

Platschef till Fazer Bageri Eskilstuna

Om tjänsten


Varför ska du välja Fazer?

Vi söker en Platschef till Bageriet i Eskilstuna. Bageriet i Eskilstuna har ca 240 medarbetare. Du har 10 direktrapporterade medarbetare/chefer som sitter tillsammans med dig i ledningsgruppen för Eskilstuna. Du rapporterar till Supply Director. Som Platschef kommer du att erbjudas ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett team av duktiga medarbetare.

Som Platschef kommer du bl.a. att:

Uppdraget är tydligt utvecklingsinriktat samt ställer höga krav på att du arbetar strukturerat och metodiskt med ett stark fokus på ständiga förbättringar. Du följer upp och utvecklar verksamheten via nyckeltal.

Som platschef samarbetar du med många funktioner inom vår organisation, samt arbetar förebyggande och utvecklande inom våra prioriterande områden som säkerhet, miljö, hygien och kvalitetsfrågor. Du ansvarar för att våra resurser används på bästa sätt och leder och organiserar arbetet.

Du jobbar tillsammans med dina medarbetare för att uppnå gemensamma mål samt leder både dig själv och dina medarbetare genom dagliga utmaningar.


Vad bidrar du med till teamet?

Vi söker dig som har en akademisk eller annan eftergymnasial utbildning samt har flerårig erfarenhet från ledande befattningar inom affärslogistik, Supply Chain och flödesplanering. Du ska även ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi söker en utåtriktad och analytisk ledare som har förmåga att se helheten. Du ska ha starka ledaregenskaper, så som kommunikativ, tydlig och drivande. En kreativ problemlösare med utpräglad känsla för service, samt vara strukturerad för att kunna hantera många arbetsuppgifter på samma gång.

Stor vikt läggs vid din personlighet och ett stort plus är självklart om du är genuint intresserad av bröd och mat!

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

Ett mycket spännande och utvecklande arbete med några av branschens starkaste varumärken

Hos oss finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch med konkurrenskraftiga anställningsvillkor. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Eskilstuna. Resor till våra övriga bagerier både i Sverige och utomlands förekommer i tjänsten.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Supply Director Jörgen Sköld, jorgen.skold@fazer.com.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-11-25. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

OBS! Vi hanterar inga ansökningar via mail.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Restaurang | Deltidsjobb