Inaktiv platsannons

Martin & Servera söker en driven redovisningshandläggare Norrköping

Om tjänsten

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen - en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Just nu söker vi en driven redovisningshandläggare till Martin & Serveras koncernövergripande ekonomicenter inom Shared Service Center.

Vad kommer du att göra?

Som redovisningshandläggare arbetar du med bland annat kundfakturering och behandling av inkommande och utgående betalningar i vårt affärssystem, IBS Enterprice. Du arbetar med autogiro, påminnelser, räntefakturering och hanterar inkommande mail och telefonsamtal. I arbetet ingår även hantering av den löpande redovisningen.

Är du intresserad av ett arbete med variation och utvecklingsmöjligheter finns det goda utsikter att skapa det hos oss.

Det här söker vi hos dig

Du har examen inom ekonomi/redovisning, goda kunskaper i MS Excel och älskar att arbeta med siffror. Vi ser gärna att du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av projektarbete, systemtester och ekonomisystem är det meriterande.

För oss är det viktigt att du ser vad som behövs göras och tar tag i det, men också drivs av att arbeta och leverera utifrån en tidsplan. Arbetet innebär mycket kontakt externt med kunder men också internt med funktioner såsom kreditavdelning och försäljning. Då vi arbetar med att skapa mervärde och service är det viktigt att du tycker om att skapa goda relationer.

Din arbetsplats

Din arbetsplats kommer att vara på Ekonomicenter i Norrköping där vi är ca 25 medarbetare på avdelningen. Gemensamt för oss är att vi är målmedvetna, ambitiösa och uthålliga problemlösare. Vi delar företagets syn på att det är via ihållande engagemang och mod att förändra som vi kan fortsätta att leda en hållbar och framgångsrik utveckling inom vår bransch. Utöver det tror vi att mångfald berikar och vi ser olikheter mellan människor som en styrka. Därför söker vi personer i alla åldrar och från alla delar av världen.

För att ta reda på om just du är den vi söker så använder vi både personlighetstester och intervjuer i rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Kontakt:

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)