Inaktiv platsannons

Inspektör/Kontrollant i Finspång

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.


Vi söker nu en inspektör/kontrollant till Reparationsverkstaden Additive Manufactoring som består av 14 medarbetare i olika roller. Vi är inne i en spännande och utmanande fas med ökande kundkrav vad gäller reparationer och hållbar utveckling.

I vår reparationsverkstad använder vi 3D-printning och är världsledande inom området. Tycker du att det verkar spännande att arbeta i en organisation i teknikens framkant som hela tiden söker utveckling och förbättring – då kan det vara dig vi söker!


Utmaningen:

Det mesta av din tid kommer gå till att inspektera gasturbinkomponenter som kommer hem från site i något av världens alla hörn. Du kommer att dokumentera det du kommer fram till och rekommendera lämpliga åtgärder. Till en början kommer det framför allt att vara brännare, skovlar och ledskenor men sannolikt kommer det att ändras över tiden.

Oförstörande provning, kalibrering samt ariamätning av brännare ingår i rollen samt att vara sammanhållande för dokumentation och slutrapport för de komponenter som rekonditionerats.

Du kommer att bygga ett internt nätverk med konstruktörer i verkstaden och med våra interna kunder samt deltaga i så väl projekt som i den löpande verksamheten.

Dessutom bidrar du med förbättringar av arbetsmetoder och processer för det som ska rekonditioneras.

Vem är du?

  • Vi ser att du har minst tre års teknisk utbildning
  • Tidigare erfarenhet av inspektion, reparationsarbete, arbete ute på site eller liknande
  • Erfarenhet av oförstörande provning är meriterande
  • För att trivas i rollen är du noggrann, arbetar metodiskt samt tycker om ordning och reda
  • Du är lyhörd och trivs att samarbeta med andra samt har förståelse för kundens roll i värdekedjan.
  • Engelska är vårt koncernspråk och därför är det viktigt att du känner dig bekväm med att prata och skriva på engelska
  • Du ser fram emot att utvecklas i en ny roll på en avdelning som har en innovativ och teknisk atmosfär

Varför ska du jobba hos oss?

Siemens ång- och gasturbiner ger världen värme och ljus!

Siemens är idag ett av världens största företag inom hälsovård, energi och industri. Tillsammans är vi ca 370 000 nyfikna och kompetenta personer i över 190 länder som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Läs gärna mer på Siemens.se.

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som med sina ca 2 600 medarbetare tillverkar gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme. De egna turbinerna utgör hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. För dig som slutkonsument innebär våra produkter bland annat lagad mat, varma duschar och tända lampor!

Ansökan

Tveka inte – skicka in din ansökan via , id nr 187245 senast 2019-11-25.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Finspång
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej