Inaktiv platsannons

Collection Manager, Siemens Financial Services i Umeå

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Collection Manager, Siemens Financial Services

Siemens Financial Services befinner sig i stark tillväxt och står inför spännande utmaningar.  Vi söker nu Collection Manager med placering i Umeå.

Vår division Siemens Financial Services är ett globalt finansieringsföretag inom Siemens-koncernen. Vi skapar moderna, flexibla och anpassade finansieringslösningar för våra partners och kunder som bidrar till deras tillväxt och effektivitet. I vårt långsiktiga uppdrag ingår även att stötta Siemens verksamhet på angivna och definierade marknader. I Norden har vi cirka 170 anställda och är verksamma från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors, Oslo och Umeå.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du har ansvaret för vår inkassoportfölj för Sverige. Du kommer att leda och styra det dagliga arbetet men även själv arbeta en del av tiden i flödet. Du ansvarar även för att utveckla våra processer och optimera vår ärendehantering.

Du kommer att arbeta i en nordisk organisation vilket innebär samarbete med kollegor i Norge och Finland men även med olika lokala avdelningar i Sverige och krossfunktionellt med till exempel Risk-/Operation-/Sales avdelningarna. Du kommer att rapportera till Head of Collections Nordics.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet (minst. 3 år) från bank, leasing/finans, inkassoverksamhet och även erfarenhet av ledarskap. Vi värdesätter att du har en bra förhandlingsförmåga, är en god lyssnare och har en bra framtoning i både tal och skrift.  Du har god förmåga att prioritera och du uppskattas för ditt proaktiva och positiva arbetssätt.

Det är en fördel om du har juridisk kunskap, ett resultatinriktat tänk och en analytisk sida. Erfarenhet av att hantera muntliga förberedelser vid Tingsrätt är meriterande. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Andra nordiska språk är meriterande. 

Om Siemens 

Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar ny kunskap och hjälper till med att hitta svar på världens svåraste frågor. 

Vi har en uttalad och väl etablerad policy för mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på våra utmaningar.

Tveka inte! - ansök idag via siemens.se/jobb refnr. 188538 och senast den 29 November.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej